DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.11.2023 10:18:41 

JEZDECKÉ STEZKY LIBERECKÉHO KRAJE

2009

 

 7.12. S místní akční Skupinou Mikroregoinu Frýdlantsko jsme předběžně domluvili seminář hippoturistiky na termín 23.1, které se však může změnit. Místo konání: Frýdlant, konkrétně bude upřesněno podle počtu zájemců.

3.11. Rozeslala jsem návrhy na logo Jezdeckých stezek Libereckého kraje k hlasování.  Kdo má zájem o zaslání návrhů k hlasování, napište si o ně na ivca.Bianka@seznam.cz 

29.10. Obdrželi jsme pozvánku na vzdělávací akci od Místní akční skupiny Mikroregionu Frýdlantsko. Více informací najdete v přiloženém letáku nebo na www.masif.cz    Exkurze_1109Masif.doc [141 KB]

17.7. 2009 Proběhlo v odpoledních hodinách jednání na Kašparce. Probrali jsme dotace na značení, alespoň předběžně naplánovali další akce, naše stránky i reklamu.

13.7. 2009 Z důvodu lepšího oddělení oficiálních zpráv jsme se rozhodli vytvořit novou sekci Co se děje na stezce.

9.6.2009 Proběhlo jednání na chatě Hvězda, kde bylo vybráno vhodné místo pro úvaziště pro koně. Dále jsme probrali propojení jednotlivých stanic, značení, které doslova klepe na dveře a návaznost na zahraniční spolupráci.  

                                                                               


21.03.2009

Výzva!

Obdrželi jsme pozvánku na na seminář tykající se HIPOTURISTIKY, který pořádá Ústav tvorby a ochrany krajiny MZLU v Brne společně s Českou lesnickou společností. Více informací o náplni seminaře a o přihlášení najdete v přiloze.  Pozvanka.doc (140 KB)

 Prosím o zvážení, zda by jste někdo neměl čas a zájem se semináře zúčatnit. Případní zájemci ať se nahlásí Petrovi Střelcovi.

Zároveň prosíme všechny členy OS JSLK, kteří ještě neuhradili členský příspěvek 200 Kč, aby tak učinili co nejdříve.


28.01.2009

Fotogalerie se začíná zaplňovat obrázky z našeho kraje a v Kalendáři akcí naleznete informace o plánovaných akcích. Také můžete navštívit sekci  Vzkazy, dotazy a diskuze a přispět svým příspěvkem, názorem nebo informací.