DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.11.2023 10:18:41 

JEZDECKÉ STEZKY LIBERECKÉHO KRAJE

2011

Vítejte na stránce jslk.wbs.cz v sekci aktuality 2011

27.11 Proběhla schůzka se studentkou Monikou Jasiokovou.

25.11. přidala jsem několik málo fotografií do galerie na Rajče a také do sekce co se děje na stezce.

23.-25.9 Proběhla tradiční výstava Kůň a veletrh všeho, co ke koním patří.  Ohlasy z výstavy naleznete zde: http://www.konske-stezky.cz/navstevni-kniha/ Děkujeme Václavu Poláčkovi a Jitce Kučerové za prezentaci na výstavě.

Výstava v Lysé nad Labem 2011

24.9. proběhlo jednání s panem Ponikelským v Jablonci nad Nisou, týkající se propojení páteřních tras v Libereckém kraji.

18.9. Proběhlo další diskuzní setkání o jezdeckých stezkách, tentokrát i s účastníky z Polska, kteří se zúčastnili Indiánského tábora. Zápis je již sespán, můžete si jej přečíst zde:hippostezky_110916.doc.

18.7. Další nadšené jezdkyně mapují terény vhodné pro jezdecké stezky na Turnovsku, konkrétně se jedná o okolí Prackova. Prázdniny jsou v plném proudu a tak se budeme těšit a třeba se i na nějaké zkoumání připojíme. Ještě připojuji webové stránky: http://koneprackov.blog.cz/

23.6. Potěšily nás studijní výsledky Ivety Jelínkové, závěrečná práce byla ohodnocena výbornou. Za nedlouho bude umístěna k nahlédnutí do sekce Prezntace i s obhajobou práce.

7.6.  Jezdecké stezky se prezentovaly dne 4.6.  na akci Já mám koně v Lomnici nad Popelkou. 

                                                      Lomnice 2011 - Já mám koně

3.6. Přikládám ukázku rytiny do kůže. V podobném stylu by měly být i "Podkovy stezek"

                                                     Podobný styl "Podkovy stezek"

29.5. Zúčastnili jsme se westernového dne v Semilech na ostrově. Počasí nám přálo a zájem veřejnosti o jezdecké stezky nás velmi potešil. U stánku se průběžně střídali Ivana Novotná, Iveta Jelínková a Iveta Mikotová. Osobně jsme se setkali s panem Poláčkem s přezdívkou Bočan, který nám objasnil projekt podkovy stezek. S koňmi se z jezdecké stanice Kašparky přijeli zúčastnit Petr Střelec s koněm Meganem, Dana Tylová s Benjim s doprovodem Kačky Janatové. Fotografie zobrazíte kliknutím na obrázek.             

                                                     U stánku jezdeckých stezek

6.5. Obdrželi jsme nabídku na zajímavý projekt s názvem Podkovy stezek. Informace o projektu naleznete v tomto dokumentu podkovy_zpovednik.doc.  Pro bližší informace můžete za Liberecký kraj kontaktovat Ivetu Jelínkovou na ivca.Bianka@seznam.cz nebo přímo pana Bočana na info@bocanpraha.cz 

30.4. V sobotu dopoledne proběhla konzultační schůzka v Horní Řasnici. Souhlas pro průjezd územím je vydán.

26. 4. Byla uhrazena faktura za webové stránky na rok 2011.

8.4. Proběhla přípravná schůzka ve Frýdlantě s vedeným firmy E-rozvoj, Jitky Doubnerové za MASiF a Ivety Jelínkové za OS JSLK za účelem setkání na Krajském úřadě v Liberci.

23.3.2011 v 16:00 se v Jilemnici uskutečnila 1. schůzka se zástupkyní Místní akční skupiny "Přijďte pobejt", které se zúčastnil Petr Střelec a Ivana Novotná. Na schůzce byl probrán projekt vzniku jezdecké stezky na trase od Buřan (Kašparka) po Mříčnou (Kocanda) a možnosti financování z grantů.

16. -18.3. Probíhají stěžejní hovory a kontaktování s Milenou Andrlovou (předsedkyně Turistiky na koni) a Romanou Sedláčkovou (Regiocentrum) za Ústecký a Libercký kraj.

2.3. Na Kašparce proběhlo setkání Ivany Novotné, Ivy Trojovské, Petry Chlupáčové se zástupci sdružení Petrem Střelcem a Ivetou Jelínkovou. Během setkání jsme se domluvili na zpracování jezdecké stezky z Buřan do Železnice (Královéhradecký kraj). Dále je domluvena spolupráce s místní akční skupinou www.maspridtepobejt.cz/, tak aby se vzájemně mohly plánované stezky propojit.

25.2. ZPRÁVA PRO ČLENY: Členské příspěvky zasílejte prosím na účet číslo 237940957/0300 ve výši 200 Kč.

20.2. Proběhlo diskusní setkání ve Frýdlantě. Zápis se připravuje. Brzy bude zaregistrovaná další jezdecká stanice na Frýdlantsku! Přidávám prezentaci ze včerejšího setkání, jedná se o přehled za posledních 13 měsíců.   co_je_noveho.ppt      Bylo pořízeno i několik fotografií, zápis i s prezenční listinou naleznete zde: zaznam_110219.pdf

13. 2. Zápis Ohlédnutí za rokem 2010 naleznete zde: ohlednuti_za_rokem_2010.doc

7.2. Rozeslala jsem dopisy všem stanicím, kteří nemají vyplněný formulář pro jezdecké stanice. Doufám, že nám brzy přijdou zpět vyplněné.

3.2. Proběhla schůzka jednatele p. Berounského se zástupcem oblasti za Českolipsko, s panem Těšinou.

29.1. Proběhla schůzka členů v Liberci, kdy jsem sestavili ohlednutí za rokem 2010. Zpráva se sepisuje do elektronické podoby.  

26.1. Přemýšlíme o diskuzním setkání 2, termín zatím není stanoven. Plánuje se 19.2. 2011 od 14hodin. Pozvánka je v sekci kalendář akcí.

5.1.   Vítáme Vás v novém roce 2011!

Pro přehlednější úpravu sekce lze obsah rozdělit do textových "bloků". Bloky lze libovolně vytvářet, přesouvat a mazat. Jejich úpravu zahájíte dvojitým poklepáním tlačítkem myši. Textový editor se vždy spustí pouze pro vybraný blok. Jak editor pracuje naleznete ve videoukázce.

Základní tipy:

  • Používejte často nové bloky.
  • ENTER = nový odstavec.
  • SHIFT+ENTER = nový řádek.
  • Obrázek je nejprve třeba nahrát na server přes Vložit obrázek a Správce souborů.
  • Obsah z Wordu vždy přenášejte přes Vložit z Wordu.
  • NEpoužívejte mezerník pro zarovnávání objektů.
Listování umožňuje dynamicky zobrazovat a skrývat obsahy vybraných bloků:
  • Stiskněte tlačítko listování.
  • U bloků, které mají být skryty, vyplňte nově zobrazené textové pole.
  • Všechny bloky s vyplněným listováním budou na stránkách skryty, kromě prvního v pořadí.
  • Tlačítko přidat odkazy vytvoří nový blok se zástupcem, který bude na stránkách nahrazen odkazy. Tyto odkazy budou shodné s vyplněnými nadpisy u listování a budou přepínat příslušné bloky.
  • Ze všech bloků, které mají vyplněné listování, bude zobrazen vždy pouze jeden. Bloky, které nemají vyplněné listování vůbec, budou zobrazeny vždy.
  • Pokud chcete skrývat i první blok listování, vytvořte na jeho místo nový prázdný blok a použijte pro jeho nadpis výraz: %empty%
  • Chcete-li při přepnutí bloku rolovat okno na horní část bloku, přidejte za text bloku výraz: %top% (např.: Dovolená%top%)